OUTLET 20-70%   -   UTEMÖBLER
Sök
20-70% RABATT

Premium Outlet

Möbler & inredning från välkända varumärken

Newport Outlet

20-70% rabatt på kvalitetsmöbler & inredning

Välkommen till Newports outlet! Här hittar du möbler och inredning från välkända varumärken likväl som ur vårt egna sortiment, och allt till fyndpriser! Gillar du att göra riktiga kap gäller det att vara snabb - utbudet förändras ständigt. I vårt ordinarie sortiment finner du varumärken som Klong, Skultuna, Mrs Mighetto, Artwood, Eichholtz, Nagel Stoff mm. När varor blir utgående ur vårt sortiment kan du ha tur och hitta dom här. Vår outlet är fylld av inredningsdetaljer, smycken, bäddset, frotté och möbler. Varmt välkommen att botanisera bland hundratals produkter!
Optimerad 11
Optimerad 9
Optimerad 16
Manhattan Collection

Manhattan vinglas kristall 6-pack

Manhattan är vackra vinglas på fot i slipad kristall. Glasen har en tjusig design med ett tilltalande utseende i art déco-stil. Perfekta vinglas för dig som gillar att duka elegant och tillföra det extra som får gästerna att trivas. Kristallglas har en förstklassig glans och sprider ett fint skimmer. Manhattan vinglas från Newport är dessutom slipade i fasett, vilket adderar en spännande ljusreflektion från kristallglaset. Manhattan vinglas passar även utmärkt att använda som drinkglas. Säljs i set om sex stycken glas.

Volym: 29 cl

498 kr 995 kr
Optimerad 13
Ranch
NEWPORT RANCH

Grillbestick

Newport Ranch är ett grillbestick i set om 12 delar i rostfritt stål och trä. Klassiska grillbestick med handtag i rosenträ av polywood, ett tåligt material som klarar allt från väder och vind till maskindisk. Både bladen och nitarna är i rostfritt stål. Bestickset med 6 st gafflar och 6 st knivar som är perfekta att använda som grillbestick.

Levereras i en exklusiv förpackning.

300 kr 599 kr
MoYbel
Outlet
Optimerad 15
Optimerad 7
Npf-summersale-bestseller-bild
Utvald eton
Newport Furniture

Eton matbord rich brown

Eton matbord från Newport premium furniture är ett förlängningsbart matbord i massiv ek. Matbordet kommer med 2st iläggskivor. Passar perfekt att anpassa till både större och mindre sällskap.

Mått: 100 x 180-265 x 77(H)

20 930 kr 29 900 kr
Helbild-drip
Utvald svart
COFFEE TABLE STAND

Bokstöd svart

Ett stilrent och kraftigt bokstöd i svart akryl, med ett glasliknande utseende. Vackert att använda som inredningsdetalj, eftersom varje blad i en bok har ett unikt utseende. En bokhållare som är perfekt för att ge din favoritbok uppmärksamheten den förtjänar. Ett exklusivt bokställ som även passar till våra största böcker.

Mått: 30 x 32 cm

550 kr 1 100 kr
Helbild cap
Optimerad 5
Optimerad 14
Fat-helbild
Optimerad 3
Kuddar
Badrum
Optimerad 1
Helbild-peachtree
Fri Frakt!
Listbild trolley
NEWPORT

Walton Trolley Bag

Stilren kabinväska tillverkad av slitstarkt canvasnylon och med noga planerade detaljer. Utdragbart handtag och med överdimensionerade hjul som gör det lätt att rulla väskan på de flesta underlag.

510 kr 1 699 kr
Optimerad 4
Optimerad 17
Bedding-belgravia-helbild
Jacka-helbild
Snabb leverans!
Newport vitt forklade
NEWPORT

Yacht Club Förkläde

Grilla med stil i Newports canvasförkläde med snyggt yachtemblem i klassisk stil. Praktisk stor ficka fram och justerbara band. One size.

150 kr 499 kr
Optimerad 2