OUTLET 20-70% Utemöbler 20% Kampanjer
Sök
20-70% OFF

Premium Outlet

Möbler & inredning från välkända varumärken

20-70% OFF

Premium Outlet

Möbler & inredning från välkända varumärken

Newport Outlet

20-70% rabatt på kvalitetsmöbler & inredning

Här hittar du möbler och inredning från Newports egendesignade sortiment och välkända varumärken - till fyndpriser! Utbudet förändras ständigt. Därför gäller det att vara snabb om du vill göra riktiga kap. I vårt ordinarie utbud hittar du varumärken som Klong, Skultuna, Mrs Mighetto, Artwood, Eichholtz, Nagel Stoff med flera. När varor utgår kan du ha tur och shoppa dem här. Varmt välkommen att botanisera bland hundratals produkter.
Cap-benat-dk-1
-50%
Galge

Newport galge

Klassisk galge från Newport tillverkad av trä.

Galgen har en metallkrok och Newport-logga i guld. Galgen är robust och lämpar sig bra till att hänga upp tyngre klädesplagg. Med den klassiska bruna färgen passar Newport galge in i din hall som garderob och bidrar till ett omsorgsfullt och exklusivt intryck. Galgen finns även i en bredare variant.  

65 kr 129 kr
Hotel-col
EXCLUSIVE BED LINEN

Newport Hotel Collection

Exklusiva sängkläder i stilrena mönster från Newport. En kollektion som upplevs harmoniskt i sovrummet genom sina sobra färger. Välj gärna en storlek mindre för att få dina täcken och kuddar lika fluffiga som på hotell. Observera att måtten inte är enligt svensk standard.
Capri
-50%
12 delar
Bestick-1

Newport grillbestick

Levereras i en exklusiv förpackning.

Newport Ranch är ett grillbestick i set om tolv delar i rostfritt stål och trä. Klassiska grillbestick med handtag i rosenträ av polywood, ett tåligt material som klarar allt från väder och vind till maskindisk. Både bladen och nitarna är i rostfritt stål. Bestickset med sex gafflar och sex knivar som är perfekta att använda som grillbestick. 

400 kr 799 kr
-50%
Manhattan-4

Mahattan karaff

Karaff i kristallglas.

Manhattan karaff är en vacker kanna i finaste kristall. Kristallglaset har en förstklassig glans och sprider ett fint skimmer. Karaffen är slipad i fasett, vilket adderar en spännande ljusreflektion. Manhattan är en elegant kristallkaraff som passar både vardag och fest.

400 kr 799 kr
-50%
Juliette-5

Juliette ljusstake mässing

Ljusstake i mässing i en spännande design.

Juliette är en ljusstake i mässing i spännande design med tre dekorativa kulor. Hög ljusstake som ger ett fördelaktigt ljussken åt gästerna runt matbordet. Juliette är en stilren ljushållare med kärna av massiv mässing och en tålig och snygg yta av polerad mässing som inte rostar. Avsedd för kronljus.

500 kr 999 kr
-50%
Nyhet
Juliette-mail-1

Juliette ljusstake

Nu finns vår bästsäljande Juliette ljusstake även i silver.

En vacker hög ljusstake av solid mässing med silverplätering, avsedd för kronljus. Juliette ljusstake har en tilldragande design med tre dekorativa kulor. Silverljusstaken gör sig fin på mat-, soff- eller sidobordet, eller varför inte i fönstret? Med sin ståtliga längd sprider Juliette ett fördelaktigt sken åt gästerna runt matbordet. För att ljusstaken ska behålla sin vackra silverfinish, putsa vid behov med Glanol putsmedel avsett för pläterade ytor.

600 kr 1 199 kr
333
Tencel
Boho
-30%
Cardigg-utvald

Cardiff matbord

Runt matbord i svartlackerad pinjeträd.

Gott om plats för familj och gäster, och generöst med utrymme för att fylla bordet med delikatesser. Bordet är tillverkat för att hålla i en livstid. The Colored Pine Collection från Newport tillverkas i Europa av pinjeträd. De svartlackade möblerna är mycket omtyckta och är tillverkade för att hålla i flera generationer. Observera att det ej är returrätt på denna produkt.

24 780 kr 35 400 kr
Cote1

Visningsexemplar

Här kan du göra riktiga kap och fynda visningsexemplar från våra butiksutställningar. På dessa produkter kan det förekomma slitage och repor och det kan också finnas naggade kanter på möbler och möbelben. Dock förekommer inga större skador.
Kuddar
Classic Elegance

Tidlösa kuddar

Fynda stilfulla kuddfodral så långt lagret räcker. Exklusiva prydnadskuddar från Artwood i vackra sobra färger. Perfekt som komplement för soffan i ditt vardagsrum eller på sängen i sovrummet. Kuddfodral som skapar harmoni och ger en känsla av ett ombonat hem.
-70%
Kudde

Innerkudde 50x50

Innerkudde med fyllning av polyester.

Innerkudde till prydnadskuddar med generös fyllning av polyester. Prydnadskuddar bidrar med både känsla komfort och passar fint in i sängen i sovrummet eller på soffan i vardagsrummet. 

49 kr 163 kr
-50%
Utvald bokstoYd
Newport Collection

Bokstöd transparent

Ge din finaste bok platsen den förtjänar i vårt snygga bokstöd.

Newports egendesignade bokstöd i transparent akryl är ett elegant bokställ med ett glasliknande utseende. Vårt bokställ passar allt från riktigt stora till mindre coffee table books. Böcker är fina att använda som inredningsdetaljer och med Newports dekorativa bokstöd har du chans att visa upp unika bokuppslag. 

300 kr 599 kr
Capridiffuser
Kelim-tyg-helbild
Jacka-helbild