OUTLET 20-70% Kampanjer
NEW IN

Ruth & Joanna

NEW IN

Ruth & Joanna

New in

Ruth & Joanna

Skandinavisk elegans när maximalistiska material möter minimalistisk design. Ruth & Joanna grundades år 2012 med ambitionen att bidra med något nytt till den skandinaviska möbelscenen. Idag, åtta år senare, så är varumärket en betydande trendsättare med ett brett sortiment av tidlösa soffbord, detaljer och stoppmöbler.
Favorit!
Big

Big Square soffbord

Tidlöst soffbord i glas och polerad mässing.

Big square soffbord från Ruth & Johanna. Bordet är tillverkat av rostfritt stål med en plädering i polerad mässing och skivor av härdat klarglas. Med en klassisk touch och art deco-känsla har detta soffbord allt du kan begära. Det är tidlöst och kommer alltid att vara uppdaterat. 

14 900 kr
Polerad mässing
Konsolbord

Shelby konsolbord

Sidobord från Ruth & Joanna i rostfritt stål.

Detta eleganta sidobord, är designad och utformad med enkla och tunna linjer i mässing toppat med en en skiva av glas. Det ger en luftig känsla och utstrålar  klassisk elegans. Passar perfekt att placera i både hallen, vardagsrummet eller salongen. 

13 750 kr

Finns i flera färger
Spegel2

R & J spegel mässing

Vacker och nätt spegel med en diameter på 100cm.

Stilren spegel med en elegant nätt formgivning från Ruth & Joanna. Spegeln har en diskret ram i mässing. Den här vackra spegeln är fin att placera över ett konsolbord. Att addera en spegel till rummet ger en effekt och illusion av ett större rum. 

5 750 kr
Spegel-delad
Bonham-faYtalj
998
998-2