OUTLET 20-70% Belysning 20% Kampanjer
Sök
Beautiful Gifts

Valentine's Day

SPREAD THE LOVE

Ge kärlek på Valentine´s Day

Hos oss hittar du de perfekta gåvorna för Alla hjärtans dag. 14 februari är datumet då du kan passa på att överraska din käresta, mamma, pappa, syskonet eller någon annan du tycker om. Ge bort en kärleksfull present som uppskattas av alla.
Nyhet!
Juliette

Juliette ljusstake

Vacker hög ljusstake av solid mässing med silverplätering.

Nu finns vår bästsäljande Juliette ljusstake även i silver. En vacker hög ljusstake av solid mässing med silverplätering, avsedd för kronljus. Juliette ljusstake har en tilldragande design med tre dekorativa kulor. Silverljusstaken gör sig fin på mat-, soff- eller sidobordet, eller varför inte i fönstret? Med sin ståtliga längd sprider Juliette ett fördelaktigt sken åt gästerna runt matbordet.

1 199 kr
Valentine-1
LOVELY TRADITION

Kärleksfull dag

Alla hjärtans dag, eller Valentine’s Day på engelska, började uppmärksammas i vårt land på 60-talet. Dagens namnsdag är Valentin efter ett romerskt helgon. Kopplingen till kärlek kan ha uppkommit ur en folklig föreställning på medeltiden om att fåglar i mitten av februari sökte och fann sina partners. Alla hjärtans dags väg till Sverige gick via handeln som såg marknadsföringsmöjligheter. Idag uppvaktar många någon de tycker om på Alla hjärtans dag med röda rosor och en gåva.
Valentine-2
Valentine-4
-20%
Utvald7

Dora Maar skål

Fantastiskt vacker skål från Jonathan Adler.

En härlig skål från Jonathan Adler med ansikten av godhet från flera vinklar. Vacker detalj till din inrderning. Inspirerad av Dora Maar, den franska fotografen, poeten och målaren, mest känd för att vara Pablo Picassos älskarinna och musa.

3 099 kr 3 874 kr
Butik-1
LOVING MOOD

Hjärtliga butiker

Välkommen in till någon av våra butiker! Inför Alla hjärtans dag har vi fyllt på med vacker inredning. Våra kunniga butikssäljare längtar efter att få hjälpa dig att hitta gåvan som passar den du vill uppmärksamma. Mängder av presenttips och inspiration utlovas.