20-50% rabatt på Soffor & Fåtöljer Upptäck »
OUTLET 20-70% Kampanjer
BEAUTIFUL GIFTS

VALENTINE'S DAY

BEAUTIFUL GIFTS

VALENTINE'S DAY

SPREAD THE LOVE

Ge kärlek på Valentine´s Day

Hos oss hittar du de perfekta gåvorna för Alla hjärtans dag. 14 februari är datumet då du kan passa på att överraska din käresta, mamma, pappa, syskonet eller någon annan du tycker om. Ge bort en kärleksfull present som uppskattas av alla.
Helbild-smycken

LOVELY TRADITION

Kärleksfull dag

Alla hjärtans dag, eller Valentine’s Day, började uppmärksammas i vårt land på 60-talet. Dagens namnsdag är Valentin efter ett romerskt helgon. Kopplingen till kärlek kan ha uppkommit ur en folklig föreställning på medeltiden om att fåglar i mitten av februari sökte och fann sina partners. Idag uppvaktar många någon de tycker om på Alla hjärtans dag med röda rosor och en gåva.
Utvald-kristall-vas

Cantwell skål kristall

Elegant kristallskål som även kan användas som vas.

Cantwell skål i kristall är tillverkad av förstklassig kristallglas. Glaset är färglöst, har hög ljushet och briljans. Kristallskålen har en klassisk elegans och traditionell design vilket gör dem tidlösa som aldrig går ur tiden. Använd Cantwell som vas, champagne- och vinkyl eller uppläggningsskål. 

2 099 kr
-30%
Utvald-blomma

Lilja snittblomma

Lilja snittblomma är den perfekta inredningsdetaljen.

En lilja som alltid står i blom! Liljan är en elegant konstblomma gjord av högsta kvalité för att skapa en naturtrogen känsla. Med ett omfång av snittblommor kan du skapa en enastående bukett och skapa en botanisk känsla i ett helt rum. 

244 kr 349 kr
Helbild-valentine-morgonrockar
Utvald-voluspa

Crisp champagne doftljus

Lyxigt doftljus som ger en sprudlande doft av champagne.

Voluspa Crisp Champagne är ett lyxigt doftljus från serien Maison Blanc gjord av krämig kokosvax, som gör att ljuset utsöndrar en mycket kraftfull och generös doft. Dessutom gör kokosvaxet att ljuset brinner med en klar låga och ger doftljuset en lång brinntid. Crisp Champagne ger en doft av sprudlande champagne med inslag av vanilj och ekfat. 

479 kr

Utvald-bok

Yves Saint Laurent bok

Vacker bok om den välkända modeikonen.

Yves Saint Laurent, numera Saint Laurent, är ett välkänt haute coture-hus som grundades av Yves Saint Laurent och Pierre Bergé 1961. Boken Yves Saint Laurent haute couture Catwalk innehåller husets historia, Yves Saint Laurents biografi samt kollektioner och hundratals modekläder i kronologisk ordning. Vacker bok med en rosa härlig färg som är fin att låta ligga framme. 

899 kr
Helbild-rosbjornar

Visa din kärlek med en rosbjörn

Alla hjärtans dag eller Valentine's Day är en högtid då många tar tillfället i akt att visa uppskattning till sina nära och kära. Oavsett om du är en hopplös romantiker eller inte, visa din uppskattning till din käresta med rosbjörnen Love, Rosalin eller Valentina. Björnarna är klädd i mjuka rosor och har ett elegant dekorband i marinblått med Newport-logga.