OUTLET 20-70% Kampanjer

SPREAD THE LOVE

Ge kärlek på Valentine´s Day

Hos Newport hittar du de perfekta gåvorna för Alla hjärtans dag den 14 februari. Alla hjärtans dag, eller Valentine’s Day, började uppmärksammas i Sverige på 60-talet. Kopplingen till kärlek kan ha kommit från medeltiden då det i februari anordnades lottningar för att para ihop ungdomar inför vårens och sommarens lekar och danser. Att det skedde i februari beror på tron att fåglar i mitten av månaden söker och finner sina partners. De senaste åren har Alla hjärtans dag fått ett ökat intresse här i Sverige. Passa på du också och gör någon glad!

Fira Alla hjärtans dag hemma

Bjud den du håller kär på en härlig hemmadag fylld med överraskningar. Här är bästa tipsen.
Helbild-rosbjornar

Visa din kärlek med en rosbjörn

Alla hjärtans dag eller Valentine's Day är en högtid då många tar tillfället i akt att visa uppskattning till sina nära och kära. Oavsett om du är en hopplös romantiker eller inte, visa din uppskattning till din käresta med rosbjörnen Love, Rosalin eller Valentina. Björnarna är klädd i mjuka rosor och har ett elegant dekorband i marinblått med Newport-logga.
Helbild-vita-bjornarMob-helbild-nallar-vit
Helbild-armband-lily-2Mob-helbild-armband-lily
Helbild-caroline-valentineMob-helbild-caroline-valentine

LOVELY TRADITION

Rosornas dag

Alla hjärtans dag är tillfället då du kan visa din uppskattning för någon du tycker om. Choklad, blommor och särskilt rosor har blivit lite av en symbol för den här kärleksfulla dagen. Vaser, askar och skålar i finaste kristall är de perfekta gåvorna som kompletterar både blommorna och chokladen på bästa sätt.
Utvald-kristall-vas

Cantwell skål kristall

Elegant kristallskål som även kan användas som vas.

Cantwell skål i kristall är tillverkad av förstklassig kristallglas. Glaset är färglöst, har hög ljushet och briljans. Kristallskålen har en klassisk elegans och traditionell design vilket gör dem tidlösa som aldrig går ur tiden. Använd Cantwell som vas, champagne- och vinkyl eller uppläggningsskål. 

2 099 kr
Helbild-palmer-valentine
Helbild-manhattan-valentineMob-helbild-manhattan-valentine
Gavin utvald

Gavin karaff

En elegant utformad dryckeskaraff i kristallglas.

Gavin kristallkaraff har handtag och munstycke i kromad mässing. Att servera goda drycker i en smakfull karaff ger det lilla extra till middagen och fikat. 

1 299 krUtvald-voluspa

Crisp champagne doftljus

Lyxigt doftljus som ger en sprudlande doft av champagne.

Voluspa Crisp Champagne är ett lyxigt doftljus från serien Maison Blanc gjord av krämig kokosvax, som gör att ljuset utsöndrar en mycket kraftfull och generös doft. Crisp Champagne ger en doft av sprudlande champagne med inslag av vanilj och ekfat. 

479 kr
Helbild-valentine-morgonrockarMob-helbild-jamesport

Trivet utvald

Leaf & Berry grytunderlägg

Högglansigt grytunderlägg i polerad mässing.

Underlägget är tillverkat för hand, vilket gör det helt unikt och medför att ojämnheter kan förekomma. Använd gärna som grytunderlägg, vacker bordsdekoration eller som inredningsdetalj, exempelvis hängandes på en krok i köket.

549 kr
Utvald-bok

Yves Saint Laurent bok

Vacker bok om den välkända modeikonen.

Yves Saint Laurent, numera Saint Laurent, är ett välkänt haute coture-hus som grundades av Yves Saint Laurent och Pierre Bergé 1961. Boken Yves Saint Laurent haute couture Catwalk innehåller husets historia, Yves Saint Laurents biografi samt kollektioner och hundratals modekläder i kronologisk ordning. 

899 kr
Helbild-bok-valentineMob-helbild-bok-valentine

Presentkort-utv-gifts

Överraska med ett presentkort

Gäller på hela sortimentet.

Ett presentkort kan vara en välkommen present för den inredningsintresserade. Presentkortet kan lösas in både i butik och på Newports hemsida. 

250 kr