undefined

Populära sökningar

  Newport Collection
  Wenge Collection
  DISCOVER THE COLOR

  WENGE COLLECTION

  by Newport

  PREMIUM FURNITURE

  Wenge Collection

  Låt oss stolt presentera Wenge Collection. En klassisk serie möbler i tidlös design från Newport Premium Furniture. Möblerna är tillverkade för hand i högkvalitativ ek från Europa och är producerad med stor omsorg, där ingen detalj är lämnad åt slumpen. Låt dig hänföras och inspireras av Wenge Collection.

  Los Angeles soffa 4-sits off-white

  Los Angeles soffa

  Soffa i klassisk modell i färgen off-white.
  Los Angeles är en av våra bästsäljande soffor från Newport Premium Furniture. Klassisk modell i tidlös design som tagits fram med fokus på kvalité, komfort och design. Soffben av av brunbetsad mahogny.
  39 900 kr
  Seethrough skåp Mountain Wenge

  Seethrough skåp wenge

  Stilfull förvaringsmöbel och komplement i hemmet.
  Vitrinskåpet har två hyllplan och tre glasdörrar. Gott om utrymme till förvaring av vackert porslin och ömtålig dekoration. Det betsade vitrinskåpet från Newport är tillverkat av massiv ek och har ett skyddande lack.
  24 900 kr
  Pocasset skrivbord Mountain Wenge

  Pocasset skrivbord wenge

  Stilfullt skrivbord från Newport i klassisk design.
  Ett stilfullt och praktiskt skrivbord i klassisk design, för kontorsarbete eller pyssel, innehållandes både förvaring och stil. Skrivbordet har gott om utrymme och tre utdragbara lådor till förvaring.
  21 900 kr
  Belknap soffbord Mountain Wenge

  Belknap soffbord wenge

  Exklusivt soffbord i färgen wenge.
  Ett rymligt soffbord och ett stilfullt komplement i vardagsrummet. Soffbordet har gott om utrymme och tre utdragbara lådor till förvaring. Det betsade soffbordet är tillverkat av massiv ek och har ett skyddande lack.
  21 900 kr
  Assonet vitrinskåp Mountain Wenge

  Assonet vitrinskåp wenge

  Elegant och praktiskt skåp från Newport.
  Vitrinskåpet har två hyllplan ovan och ett hyllplan i den nedre delen. Skåpet har gott om utrymme till förvaring av vackert porslin och ömtålig dekoration. Göm det nödvändiga och visa upp dina favoritföremål.
  59 900 kr
  I lager för omgående leverans