GLASS CHRISTMAS ORNAMENTS

BON VOYAGE COLLECTION

by Newport

HOLIDAY SEASON

Julgranshängen med reslust

Låt oss presentera Bon Voyage Collection. En unik serie julgranshängen i glas med klassiska motiv som får reslusten att vakna. En kollektion som hyllar traditionen att göra julgransdekoren till ett spännande äventyr. Skapa en riktig Disneygran som både barn och vuxna kommer vilja utforska - gren för gren.

TRAVEL VIBES

Äventyrlig jul

Upplev världen i jul! Hängena i Bon Voyage Collection tar dig med till England, Pisa, Paris eller var du vill – bara genom att njuta av julgransdekoren. Julgranshängen som passar lika bra som julklapp till en reslysten vän som julgransdekor för dig som vill stilla ditt ressug.

Eiffeltornet juldekoration guld

Julgranshänge som speglar Frankrikes romantiska elegans.
En replika av Eiffeltornet i glittrande manér gör sig fin i julgranen. Big Ben, Triumfbågen och Lutande tornet i Pisa bildar tillsammans med Eiffeltornet en spännande resa runt granen som snabbt fylls av glada minnen.
179 kr

Norman buss juldekoration

Pynta julgranen med Englands klassiska röda dubbeldäckare.
Bussarna är lika ikoniska som tomten själv, och är en självklar prydnad som för tankarna till Londons snötäckta gator. En läcker dekoration som gärna kan kombineras med fler England-inspirerade juldekorationer.
179 kr

Charlie hund juldekoration

Lekfullt tillskott till julgranen i form av en söt hund.
Underbar julgransdekoration i form av en söt hund som är klädd i en jacka i julens färg röd med glittriga detaljer. En lekfull dekoration som passar fint i den glittrande granen och som även sprider en härlig julkänsla.
90 kr129 kr

Paul brevlåda juldekoration

Gullig röd brevlåda med ullig tomteluva.
Att skriva brev och posta till Tomten är för många ett kärt barndomsminne. Med juldekorationen Paul kan du återuppleva detta i liten skala. En röd brevlåda fulländad med krans och tomteluva, vad mer kan man önska sig?
179 kr

Våra experter är online

Ställ dina frågor, be om tips & råd eller sortimentsguidning.

För frågor om din pågående order
kontakta vår support här.

Våra experter är online

false