Populära sökningar

  Newport Collection
  San Remo
  San Remo
  San Remo

  ARTWOOD OUTDOOR

  SAN REMO

  SYNTHETIC RATTAN

  Skräddarsy din sittgrupp

  San Remo är en serie utemöbler i konstrotting, ett tåligt material som passar perfekt till uteplatsen. Denna typ av rotting är helt underhållsfri och håller sig lika fin år efter år. Välj dina favoriter bland modulerna och bygg din egen soffa eller loungemöbel – som passar för just din uteplats.

  San Remo
  San Remo soffmodul schäslong vänster

  San Remo soffmodul schäslong

  En enkel loungemöbel eller en unik del av din soffa
  Soffmodulen San Remo i färgen classic grey ger i sin tidlösa design ett klassiskt och stilenligt intryck. Kombinera med andra moduler från samma serie för att skapa din egen unika sittmöbel eller skapa en härlig kombination från olika serier.
  29 995 kr
  San Remo
  San Remo modulsoffa

  Modulsoffa S

  En färdig modulsoffa redo för användning.
  Modulsoffan San Remo i storlek small består av tre soffmoduler och kan användas som den är, eller kompletteras av andra möbler i samma serie. Med en design som står emot tiden get San Remo ett stilren känsla.
  63 985 kr
  San Remo modulsoffa

  Modulsoffa L

  Ett komplett modulset i generös storlek.
  Modulsoffan San Remo i storlek large består av fem soffmoduler och är färdig att användas som den är. Komplettera med andra möbler i samma serie eller kombinera möbler från olika serier.
  97 475 kr

  CLASSIC DESIGN

  Utöka din samling

  I serien San Remo finns även en 2-sits soffa, en fåtölj och en ottoman. Tack vare att möblerna är gjorda av samma tåliga konstrotting är de är precis lika hållbara utomhus.

  San Remo
  San Remo fåtölj grå

  San Remo fåtölj grå

  Stilren fåtölj i konstrotting.
  Fåtöljen San Remo är består av en hållbar stomme gjord på aluminium samt tålig konstrotting. Fåtöljen ger ett stilenligt intryck med sin klassiska design.
  12 495 kr
  San Remo

  A NEW LOOK

  Välj din stil

  Förutom den vita klädsel som följer med utemöblerna kan du även klä dem med Trafford Anthracite gjort på 100% olefin, ett väderbeständigt och tåligt material!

  INCREASE LONGEVITY

  Vårda dina möbler

  Ägna lite tid åt att ta hand om dina utemöbler, så håller de längre. Skydda dina möbler från väder och vind med ett överdrag när du inte använder dem. Rengör och återfetta med konstrotting conditioner.

  San Remo

  Upptäck även