DECORATE FOR CHRISTMAS

Detaljrik juldekoration

Det är de små inredningsdetaljerna som gör stor skillnad. Inred med dekorationer som för tankarna till allt som hör julen till. Alla Newports juldekorationer är särskilt utvalda för att ge dig chans att inreda med innovativ och stämningsfull design.

Claus tomtetåg

Dekorativt jultåg av metall, med vackra detaljer.
Tåget är fint målat i rött och grönt och är fylld av klappar och har en liten julgran på taket. Skapa en alldeles sagolik känsla i ditt hem med utmärkande julpynt.
2 499 kr

Janice cirkustält speldosa

Lekfull speldosa som lyser och spelar musik.
Cirkustält i olika utföranden som spelar ljuv musik lägger grund till ett fartfyllt äventyr som gnistrar vackert i sina juliga färger.
799 kr

FRIENDLY SOLDIERS

Nutcracker Collection

Att dekorera med nötknäpparsoldater till jul är en vanlig sed världen över. Newports dekorativa nötknäpparsoldater är detaljrika mästerverk som tillverkas för hand av skickliga hantverkare. Nötknäpparna finns i olika varianter och storlekar, som alla ger en klassisk och festlig känsla till ditt julhem.

Erland nötknäppare blå/vit

Levereras i en exklusiv presentförpackning.
Erland pryds av en uniform i blått och vitt med guldiga detaljer och mäter hela 50 cm, vilket gör den fin att placera intill julgranen, på en hylla eller i trappen.
749 kr

Farley nötknäppare vit

Ståtlig nötknäppare med detaljer i guld.
Farley kan gärna kombineras med de andra nötknäpparna i Newports kollektion, som alla finns i olika storlekar och färgskalor.
549 kr

FASCINATING FABLE

Julpynta med naturkänsla

Djur, vintrig skog och natur. Att julpynta med naturnära känsla förvandlar enkelt ditt hem till ett förtrollande och hemlighetsfullt vinterlandskap. Hos oss hittar du vackra naturdekorationer som för tankarna till fablernas magiska värld.

Harvey hjort juldekoration

Ståtlig juldekoration i form av en stående hjort.
Skapa ditt eget vinterland med vackra juldekorationer. Kombinera gärna med andra dekorationer för att skapa en härlig stämning till julen.
799 kr

Penny isbjörn juldekoration

Vintervit isbjörn med karaktär.
Penny är en gullig isbjörn av hög kvalitet som är tillverkad med fina välarbetade detaljer och expressivt ansiktsuttryck. Fin att placera på julbordet eller tillsammans med andra dekorationer för att skapa en härlig stämning.
199 kr

CHRISTMAS DETAILS

Allt till högtiden

Glasglober, glittriga fågelburar, konstsnö och mycket mer. Hos oss på Newport hittar du alla tillbehör som ger julpyntandet det lilla extra. Fyll en glasgran med julgodis, en fågelbur med en dekorativ ljusslinga eller varför inte en glasglob med utsökta julgranskulor? 

Valentin glasgran

En elegant gran tillverkad i klarglas.
Fyll granen med ditt favoritjulgodis eller låt fantasin flöda och dekorera med konstsnö, ljusslingor eller små julkulor.
799 kr

Starry String ljusslinga silver

Sagolik ljusslinga med ett varmt vitt sken.
Ljusslingan ger ett sagolikt och magiskt ljus och kan både hängas eller placeras i en skål av glas eller i en lykta.
399 kr

FRAGRANT CELEBRATION

En lyxigare jul

Julen är alla sinnens högtid. Ögat får vackra dekorationer att njuta av och doftsinnet möts av dofttoner av kanel och mossa till apelsin och pepparkaksbak sprider sig i hemmet. Med doftprodukter från det populära varumärket Molton Brown ger du julen en ännu lyxigare inramning. Upptäck handtvål, duschgel, bodylotion och mycket mer i julens härliga dofter.

Floral & Citrus christmas cracker

Vacker förpackning med fyra lyxiga duschtvålar från Molton Brown.
Förgyll julen med en exklusiv christmas cracker från Molton Brown som dekorerats med ett handmålat rottingmönster i guld mot en röd botten. En perfekt present för den som vill känna sig extra ompysslad och uppskattad.
269 kr

Festive Bauble duschgel

Doft av Jubilant Pine & Patchouli från Molton Brown.
En julkula fylld med skimrande bad- och duschgel med dofttoner av färsk tall, rik patchouli och läckra röda frukter. Häng den här festliga julkulan på granen för att sedan dela ut som en liten julklapp.
229 kr

Våra experter är online

Ställ dina frågor, be om tips & råd eller sortimentsguidning.

För frågor om din pågående order
kontakta vår support här.

Våra experter är online

false