Populära sökningar

  Newport Collection

  FOR A MAGICAL CHRISTMAS

  Newport Christmas Shop

  Vår klassiska Newport Christmas Shop har stängt för säsongen. Vill du vara bland de första att veta när julshoppen öppnar? Anmäl dig nedan för att få exklusiva uppdateringar och erbjudanden från oss.

  Bli medlem i <a href="/newport-society">Newport Society</a>

  Ta del av exklusiva lanseringar och erbjudanden! Dessutom får du 10% rabatt på ditt första köp!

  DECORATE FOR CHRISTMAS

  Detaljrik juldekoration

  Det är de små inredningsdetaljerna som gör stor skillnad. Inred med dekorationer som för tankarna till allt som hör julen till. Alla Newports juldekorationer är särskilt utvalda för att ge dig chans att inreda med innovativ och stämningsfull design.

  FRIENDLY SOLDIERS

  Nutcracker Collection

  Att dekorera med nötknäppare till jul är en vanlig sed världen över. Newports dekorativa nötknäpparsoldater är detaljrika mästerverk som tillverkas för hand av skickliga hantverkare. Nötknäpparna finns i olika varianter och ger alla en klassisk och festlig känsla till ditt julhem.

  FASCINATING FABLE

  Julpynta med naturkänsla

  Djur, vintrig skog och natur. Att julpynta med naturnära känsla förvandlar enkelt ditt hem till ett förtrollande och hemlighetsfullt vinterlandskap. Hos oss hittar du vackra naturdekorationer som för tankarna till fablernas magiska värld.

  FRAGRANT CELEBRATION

  En lyxigare jul

  Julen är alla sinnens högtid. Ögat får vackra dekorationer att njuta av och doftsinnet möts av dofttoner av allt från kanel och mossa till apelsin och pepparkaksbak som sprider sig i hemmet. Med väldoftande produkter ger du julen en ännu lyxigare inramning. Upptäck handtvål, duschgel, bodylotion och mycket mer i julens härliga dofter.