FRIENDLY SOLDIERS

NUTCRACKER COLLECTION

by Newport

WOODEN PROTECTORS

Charmiga beskyddare

Att dekorera med nötknäpparsoldater till jul är en vanlig sed världen över. Newports dekorativa nötknäpparsoldater är detaljrika mästerverk som tillverkas för hand av skickliga hantverkare. Nötknäpparna finns i olika varianter och storlekar, som alla ger en klassisk och festlig känsla till ditt julhem. Inom tysk folkloristisk tradition är nötknäpparna symboler för lycka, som enligt sägen beskyddar ditt hem och skrämmer bort illvilliga andar.

NUTCRACKER ICONS

Ståtlig jul

Med våra stiliga nötknäppare dekorerar du julen på ett klassiskt och kreativt sätt. Välj mellan olika varianter i olika färgställningar, placera i fönstret, på byrån eller häng dem i granen. Nötknäppare är riktiga glädjespridare som med enkelhet lyckas charma in sig lika mycket hos barn som vuxna.

Herbert nötknäppare juldekoration

4-pack med hängen i klassiska färger.
Eleganta julgransdekorationer i motiv av nötknäppare i set om fyra i färgerna rött, vitt, svart och guld. När det kommer till att pynta i juletid är enbart att släppa kreativiteten loss.
349 kr

Herman nötknäppare juldekoration

Dekorativa julgranshängen i 5-pack.
Eleganta julgransdekorationer i motiv av nötknäppare i set om fem i färgerna vitt, silver och guld. Låt dessa dekorativa nötknäppare iklädda klassisk uniform och ståtliga hattar sprida julstämning i granen.
399 kr

Farley nötknäppare vit

Levereras i en exklusiv presentförpackning.
Nötknäpparen är klassiker bland Newports juldekorationer. Farley pryds av en uniform i vitt med guldiga detaljer och mäter hela 38 cm, vilket gör den fin att placera intill julgranen, på en hylla eller i trappen.
549 kr

Julian nötknäppare placeringskortshållare

Fyra eleganta nötknäppare för det dukade julbordet.
Låt ståtliga nötknäpparsoldater, iklädda klassisk uniform, sprida julstämning på bordet. Placeringskorten fästs enkelt i skåran i nötknapparnas hattar.
399 kr

William salt/pepparkar tenn S

Förgyll dukningen med eleganta salt- och pepparkar i tenn.
Salt- och pepparkar från Newport tillverkade av tenn i motiv av två detaljerade nötknäpparsoldater. De 8 cm höga karen är fina att låta stå framme som en vacker dekoration på middagsbordet. En perfekt detalj och komplement till dukningen.
999 kr

William salt/pepparkar tenn L

16,5 cm höga salt- och pepparkar i motiv av eleganta nötknäppare.
Ståtliga detaljer att addera till dukningen, både under jul och festligare tillställningar. Materialet tenn ger dem en stilren touch där du verkligen kan uppskatta den fina utformningen.
1 999 kr

Våra experter är online

Ställ dina frågor, be om tips & råd eller sortimentsguidning.

För frågor om din pågående order
kontakta vår support här.

Våra experter är online

false