undefined

Populära sökningar

  Newport Collection
  Lech | Newport Travel Guide
  LUXURY SKI RESORTS

  LECH GUIDE

  Newport Travel Guide

  WINTER WONDERLAND

  Snösäkra Lech

  Robbie Williams, holländska kungafamiljen, prinsessan Diana. Många är de berömda personligheterna som avgudar och har avgudat den österrikiska skidorten Lech. Ett vackert, charmerande vinterparadis som dessutom är både snö- och solsäkert.

  EXCELLENT SKIING

  Toppklass i Tyrolen

  Lech am Arlberg ligger i Tyrolen i det enorma skidområdet Arlberg och hänger bland annat ihop med de populära skidorterna Zürs, St. Christoph och St. Anton. Det bäddar för en helhetsupplevelse med fin skidåkning och vacker inramning av de österrikiska Alperna. Boutiquehotell, stjärnrestauranger och kilometerlånga pister i totalt sex dalar. Lech andas lyx, dock helt utan snobbfasoner.

  PRIVATE GETAWAY

  Diskret service

  Medan andra jetsetskidorter, som exempelvis St. Moritz och Verbier i Schweiz, gärna skyltar med deviser som se och synas är mottot det motsatta i Lech. Att hålla låg profil är ingen konst. Här är diskretion A och O, vilket tilltalar många kändisar. Det sägs att i Lech får även offentliga personer vara ifred. I hjärtat trängs utvalda klockbutiker, karatstinna juveler och gyllene skidställ. Servicen är diskret, men excellent.

  SAFE & COMFORTABLE

  Behaglig skidåkning

  I skidområdet Lech finns 97 liftar, uppdelade på fyra system. Du kan bland annat ta gondolen upp till Rutikopf, ett berg som sträcker sig 2 362 meter över havet. Generellt sett är pisterna i Lech breda, trevliga och bjuder in till behagliga åk. Söker du mer utmanande åkning i smalare och brantare terräng är grannbyn Zürs ditt go to place. Stanna dock kvar i Lech om du vill testa på grym offpist.

  TRADITIONAL RULES

  Skidort med karaktär

  Uteserveringarna i Lech måste stängas redan klockan 19, efter det klockslaget får musik bara spelas inomhus. Lech är alltså inte staden för den som är ute efter party. Antalet dagliftkort till skidsystemen är begränsade för att inte backarna ska bli överfyllda. Det finns också regler på hur höga husen får vara och hur de får utformas, allt för att bibehålla ortens karaktär.

  LUXURY LIVING

  HOTEL ARLBERG LECH

  5 STAR HOTEL

  Hotel Arlberg Lech

  Hotel Arlberg Lech är ett 5-stjärnigt hotell beläget på en av de mest exklusiva adresserna i Lechs centrum. Här finns ett mycket lyxigt spa där du kan välja mellan mängder av behandlingar, bastuar, pooler och mycket mer. 
Vill du bo riktigt tjusigt är Hotel Arlberg platsen för dig.

  Explore »

  LUXURY LIVING

  HOTEL ALMHOF SCHNEIDER

  5 STAR HOTEL

  Hotel Almhof Schneider

  Hotel Almhof Schneider är ett 5-stjärnigt lyxhotell i en vacker byggnad med anor från 1400-talet. Hotellet, med inredning i modern alpin stil, har bland annat två restauranger, en egen biograf och en spaavdelning med inomhuspool. Här kommer du inte sakna någonting.

  Explore »

  LUXURY LIVING

  CHALET N

  HEIGHT OF LUXURY

  Chalet N

  Chalet N är ett exklusivt boutiquehotell som mixar känslan av området Arlbergs gedigna natur med exceptionell lyx. Här bor du så bra att du knappt vill lämna hotellet. Spa, restaurang, sviter och egen biograf - behöver vi ens säga mer?

  Explore »

  GOURMET DINNER

  AURELIO LECH

  FINE CUISINE

  Restaurang Aurelio Lech

  Aurelio Lech är en gourmetrestaurang med ett internationellt kök som serverar rätter som varierar från dag till dag beroende på vilka råvaror kockarna får tillgång till. Restaurangen hör till det femstjärniga hotellet med samma namn. Avnjut gärna maten på den underbara solterrassen med magnifik utsikt.

  Explorer »


  Ta dig hit

  Enklaste sättet att resa är att ta flyget till Innsbruck och hyra bil för att sedan köra en och en halv timme till Lech.