undefined

Populära sökningar

  Newport Collection
  Aspen | Newport Travel Guide
  LUXURY SKI RESORTS

  ASPEN GUIDE

  Newport Travel Guide

  CHAMPAGNE VILLAGE

  Klassiska Aspen

  Bergsbyn Aspen i natursköna Colorado är en av USA:s mest klassiska skidorter. Många är celebriteterna som lockas av skidorten för att njuta av det härliga champagnepudret i backarna och den kylda champagnen i glasen.


  DINE & PARTY ASPEN

  LUXURY STYLE

  Bästa av två världar

  Många anser att kändismeckat Aspen förenar det bästa av två världar: Europas känsla för stil, lyx och god mat med nordamerikansk toppservice. En rad kändisar äger överdådiga semestervillor här, på flygplatsen står privatjets parkerade på rad och all världens exklusiva butiker har minst en filial här. Några av berömdheterna som hyst varma känslor för den gamla gruvstaden är familjen Kennedy och Gunnar Sachs, son till legendariska Brigitte Bardot och Gunter Sachs.

  MIGHTY ROCKY MOUNTAIN

  Avslappnad stämning

  Bli inte förvånad om du ser kända personligheter som Mariah Carey eller Donald Trump sitta på någon av lyxkrogarna eller strosa längs Main Street bland Gucci-, Burberry-, och Ralph Lauren-butikerna. Aspen är den mest populära skidorten i västra Colorado och jämförs ofta med St. Moritz i Schweiz. Dock hävdar många att Aspen bjuder på en betydligt mer avslappnad stämning. Här njuter besökarna av fler än 300 soldagar per år och några av Klippiga bergens, Rocky Mountains, högsta bergstoppar.

  LIGHT SNOW

  Åkvänlig pudersnö

  Aspen grundades 1879 som gruvort under silverrushen och blev en skidort efter andra världskriget. Byn fick sitt namn på grund av att det växer mycket asp i området. Orten ingår i det gigantiska Snowmass-området och har fyra berg: Aspen Mountain, Buttermilk, Snowmass och Aspen Highlands – alla med en egen, unik stil. Allt från branta, avancerade pister för extremskidåkaren till gröna, sköna backar för nybörjaren. I Aspen hittar du den lätta, torra snön som USA är världskänt för: champagnepudret. Många åker till Aspen enbart på grund av denna snö.

  LUXURY LIVING

  ST. REGIS ASPEN RESORT

  5 STAR HOTEL

  St. Regis Aspen Resort

  St. Regis Aspen Resort ligger vid foten av Aspen Mountain. Femstjärnigt hotell med förstklassig service. Här finns utomhuspool, spa, butiker och flera exklusiva restauranger.

  Explore »

  LUXURY LIVING

  HOTEL JEROME

  ALPINE ELEGANCE

  Hotel Jerome

  Hotellet Jerome är lika med elegans och glamour en masse. Traditionell alpin charm och rymliga rum med utsikt mot berget. Här bor du som en kung eller drottning! Hotell Jerome har varit en social mittpunkt i Aspen sedan det öppnade 1889.

  Explore »

  LUXURY LIVING

  THE LITTLE NELL

  5 STAR HOTEL

  The Little Nell

  The Little Nell bjuder på historisk aura och smidig ski in/ski out. Ett måste-hotell med fem stjärnor för dig som vill uppleva det allra mest exklusiva med Aspen. The Little Nell ligger precis nedanför pisterna och du kan glida ut från hotellet direkt till den omtalade Silver Queen Gondola-liften.

  Explore »

  GOURMET DINNER

  CHEFS CLUB

  SEA FOOD TOP CLASS

  Restaurant Chefs club

  Chefs club är en av USA:s bästa restauranger enligt Time Magazine. Här kan du smaka på flera berömda kockars signaturrätter. En sann matupplevelse!

  Explore »

  APRES-SKI GOURMET

  THE AJAX TAVERN

  AFTER SKI LUXURY

  The Ajax Tavern

  The Ajax Tavern som tillhör femstjärniga hotellet Little Nell, har utnämnts till ”Best Place to people watch” av lokaltidningen Aspen Times. På den soldränkta uteserveringen kan du avnjuta Aspen fries – en lyxvariant av pommes frites med tryffel och parmesan. Bli inte förvånad om du ser Beyoncé sitta och titta ut över Silver Queen Gondola-liften som ligger precis bredvid.

  Explore »

  Ta dig hit

  Det smidigaste alternativet är att flyga till Denver, hyra bil på flygplatsen och köra de fyra timmarna till Aspen.