Winter sale 20-70% Bestsellers »
OUTLET 20-70%  -   JULSHOP 30-70%
Sök
Christmas Elegance

Utvalda julkulor

HIGH QUALITY ORNAMENTS

Exklusiva julgranskulor

Pryd granen med Newports munblåsta julgranskulor av glas. Upptäck de mest originella och exklusiva julgransprydnader som går att hitta på marknaden. Varje kula är unikt designad, målad och dekorerad för hand med pärlor, glitter och noga utvald dekor. Med en otrolig precision skapas våra julgranskulor av glasblåsande hantverkare i en liten personlig ateljé. Unikt, exklusivt och delikat, precis som alltid hos Newport. Våra julgranskulor tillverkas i Europa av enbart högkvalitativa material.
-50%
Kotte
NATURE

Kottar julgransdekoration 6-pack

Mycket vackra glittriga julgransdekorationer att pynta din julgran med. I motiv av guldiga kottar kommer din julgran att skina fint under julen. Ett tips är att blanda olika julgransdekorationer för att få till en härlig blandning och personlig touch.

Mått: 4,5 x 8 cm

Tillfälligt slut. Leveransbesked saknas.
65 kr 129 kr
22
Julens storsäljare
Välkommen att botanisera bland våra bestsellers...
Smyckande julgranskulor
Julgranskulorna gör granen till hemmets vackraste...
Vackra kransar & granar
Underbara grankvistar, kransar och...
Newports klassiska julgran
En sagolikt vacker och naturtrogen gran med...
Detaljrik juldekoration
Inred med bordsgranar i skimrande metall, tomtar...
Mus-2
Kula1
CHRISTMAS DETAILS

Vacker detaljrikedom

Här hittar du allt från handmålade kulor med enastående detaljer till julens mest originella utsmyckning i form av miniatyrer av små soldater, polkagrisar eller fjädrar. Pynta granen eller granriset med våra julkulor och dekorationer för att skapa elegant julstämning.
-50%
Ut
Blå skönhet

Lux julkula blomma royalblå

Vackra glaskulan Lux julkula royal blå med mönster i guld är en tidlös juldekoration för en majestätisk jul. Kollektionen Lux är en unik serie av handgjorda glaskulor i olika färger och former med vackra detaljerade mönster. En klassisk smyckning till ditt hem som skapar genuin julkänsla.

Mått: Ø 10 cm

75 kr 149 kr
Martini
Soldater
-50%
11
Giv akt!

Soldater 2-pack

Två fina soldater i rött och blått. Helt enkelt det perfekta tillägget till din julgran. Blanda gärna olika sorters julgransdekorationer för att skapa en härlig julstämning och personlig touch. Säljs i set om två stycken.

Mått: H 13,5  x 4 x 2,5 cm

Tillfälligt slut. Leveransbesked saknas.
115 kr 229 kr