OUTLET 20-70% Kampanjer
Sök
Christmas Elegance

Utvalda julkulor

Christmas Elegance

Utvalda julkulor

HIGH QUALITY ORNAMENTS

Exklusiva julgranskulor

Pryd granen med Newports munblåsta julgranskulor av glas. Varje kula är unikt designad, målad och dekorerad för hand med pärlor, glitter och noga utvald dekor. Med en otrolig precision skapas våra julgranskulor av glasblåsande hantverkare i en liten personlig ateljé. Unikt, exklusivt och delikat, precis som alltid hos Newport. Våra julgranskulor tillverkas i Europa av enbart högkvalitativa material.
Vacker handmålad glaskula
Lux

Lux Wintery julkula

Julgranskula i klassisk tidlös desing.

Skapa en förtrollande känsla i hemmet med den här underbara julgranskulan i en elegant matt vit färg. Kollektionen Lux är en unik serie av handgjorda glaskulor i olika färger och former med vackra detaljerade mönster. 

119 kr

Unbreakable

Okrossbara julgranskulor

Julpynta granen med okrossbara julgranskulor av högsta kvalitet i olika glittriga nyanser. Perfekt för dig som älskar julgranspynt men vill undvika glaskross. Upptäck de mest originella och exklusiva julgransprydnader som går att hitta på marknaden.
Gran

Säljs i 6-pack
43239-utvald

Cupcake mini julkulor

Mindre julkulor för den lilla julgranen.

Söta julgransdekorationer i form av cupcakes i rött och vitt. Julkulorna är skickligt gjorda och handmålade med vackra detaljer. Låt dessa fina julkulor få pryda din lilla julgran. 

149 kr

CHRISTMAS DETAILS

Vacker detaljrikedom

Här hittar du allt från handmålade kulor med enastående detaljer till julens mest originella utsmyckning i form av miniatyrer av små soldater, polkagrisar eller fjädrar. Pynta granen eller granriset med våra julkulor och dekorationer för att skapa elegant julstämning.
Säljs i 3-pack
Julkula

Polkakäppar

Söta polkakäppar att hänga i julgranen.

Klassisk och fin julgransdekoration att hänga i din julgran. Polkakäppar hängs i granen eller annan vrå i hemmet och skapar genast en lekfull och härlig julkänsla. 

59 kr
Färgglad och skimrande
Dessert

Ice Cream Dessert

Skimrande glassdessert i fina färger.

En söt julgransdekoration i form av en glassdessert i olika fina skimrande färger. Komplettera gärna med fler julgransdekorationer för att skapa en magisk julkänsla.

99 kr
NaYppare
Grantopp
Isbjörnar
Isbjörnar...
Smyckande julgranskulor
Julgranskulorna gör granen till hemmets vackraste...
Vackra kransar & granar
Underbara grankvistar, kransar och...
Newports klassiska julgran
En sagolikt vacker och naturtrogen gran med...
Detaljrik juldekoration
Inred med bordsgranar i skimrande metall, tomtar...