GIFT GUIDE

Julklappar under 600 kr

Att ge bort en fin och tjusig julklapp är självklart möjligt, även om budgeten inte är gigantisk. I vår stora julklappsguide har vi samlat tips på vackra dekorationer, porslin, doftprodukter och mycket mer. Allt under 600 kr!

Zebra fat svart

Levereras i en fin presentask.
Detta fat från Jonathan Adler är en hyllning till den magnifika zebran. Fatet är tillverkat av högbränt porslin med ett djärvt zebratryck. Den perfekta fängslande detaljen vid varje säng, badrum eller bord.
549 kr

Ethan fotoram silver

Ge bort en ram till någon som är dig nära.
Ethan är en fotoram i en stilren design med raka linjer, silverpatina och gedigen tyngd. En ram som lyfter fram dina finaste bilder på ett exklusivt, men ändå sobert och diskret sätt.
529 kr

Kensington ljussläckare läder/metall

Användbar och dekorativ julklapp.
Elegant ljussläckare som både är praktisk och agerar som en vacker dekoration. Använd denna för att släcka levande ljus på ett säkert sätt, samtidigt som veken hålls i bra skick och du undviker stearinstänk och brännskador. Handtag i äkta läder.
314 kr449 kr

Bokstöd svart

Stilfull julklapp till den bokintresserade.
Elegant bokställ som passar allt från riktigt stora till mindre coffee table books. Böcker är fina att använda som inredningsdetaljer och med Newports dekorativa bokstöd har du chans att visa upp unika bokuppslag.
599 kr

Abbey tesil

Den perfekta julklappen till teälskaren.
Abbey tesil i silver är en stilfull detalj som tillför elegans till det dukade bordet. Designen i Abbey Collection är tidlös och produkterna hantverksmässigt tillverkade för hand. Perfekt som julklapp då den levereras i en exklusiv presentförpackning.
349 kr499 kr

Whistler vinkylare mink

Överraska med en vinkylare i päls i paketet.
Extravagant vinkylare från Newport i pälsimitation i färgen mink. Klassisk design i en sober brun färg som ger en känsla av elegans. Vinkylaren har ett vackert dekorationsband som du kan knyta.
199 kr399 kr

Presentkort

En klapp som passar alla!
Överraska med ett presentkort! Ett presentkort kan vara en välkommen present för den inredningsintresserade, som kan använda det för inköp ur hela vårt sortiment. Köp det här online eller i någon av våra butiker.
250 kr

Våra experter är online

Ställ dina frågor, be om tips & råd eller sortimentsguidning.

För frågor om din pågående order
kontakta vår support här.

Våra experter är online

false