STYLISH HOUSEPLANTS

Livfulla krukväxter

Våra verklighetstrogna krukväxter av konstmaterial ger ett levande uttryck och för tankarna till naturen. Välj bland gröna växter, konstgräs eller blomstrande blommor och skapa en lummig och ombonad atmosfär som håller för evigt.

FOREVER FLORAL

Krukväxtens juveler

Med sitt otroligt vackra och exotiska utseende är det en favorit hos många. De vita orkidéblommorna är typiska för arten phalaenopsis där namnet kommer ifrån grekiskan och betyder; likt en nattfjäril. Orkidén har långa stjälkar fyllda av blommor och gröna frodiga blad. Placerad i en vacker glaskruka ger den elegans och lyx i ditt hem.

Cycas krukväxt

Vacker krukväxt med naturtrogna palmblad.
Cycas i kruka är en ståtlig växt med stora vackra palmblad. Gör sig vacker i en kruka vid entrén, på balkongen eller inomhus. Håller sig alltid lika fin år efter år.
1 899 kr

FLORAL FLOWER POT

Krukor i vackra färger

Upptäck vår värld av krukor och keramikvaser i vackra former. Hos oss hittar du ett brett utbud av krukor i olika modeller, färger och material. Välj bland klassiska krukor som passar i de flesta hem, eller skapa en unik look med hjälp av en kruka i en fantasifull design.

Våra experter är online

Ställ dina frågor, be om tips & råd eller sortimentsguidning.

För frågor om din pågående order
kontakta vår support här.

Våra experter är online

false