CUT FLOWERS

Stilfulla buketter

Genom att kombinera flera av våra vackra snittblommor skapar du enkelt magiska buketter och arrangemang. Här hittar du magnifika solitärer som är perfekta att sätta samman till personliga och dekorativa blomsterfång. Placera i en dekorativ urna eller vas och ge ditt hem en naturskön och levande känsla.

Orkidé snittblomma vit

En orkidé som alltid står i blom!
Orkidén är en elegant konstblomma gjord av högsta kvalité för att skapa en naturtrogen känsla. Med ett omfång av orkidéer kan du skapa en enastående bukett och skapa en botanisk känsla i ett helt rum.
199 kr

Hortensia snittblomma vit

Passar din allra minsta vas.
En liten, vit hortensia som alltid blommar. En petit snittblomma som är tillverkad av konstmaterial av högsta kvalitet för att skapa en levande känsla. Blanda din egen bukett med snittblommor och ge ditt hem en personlig touch.
89 kr

Körsbär snittblomma vit

Stor, naturtrogen snittblomma i form av en körsbärskvist.
Körsbärsblomman är gjord av högsta kvalité för att skapa en naturtrogen känsla. Ståtlig konstblomma som skapar botanisk känsla i ett helt rum.
749 kr

Ros snittblomma vit

Elegant ros som alltid blommar.
Rosen är en elegant konstblomma gjord av högsta kvalité för att skapa en naturtrogen känsla. Med ett omfång av snittblommor kan du skapa en enastående bukett och skapa en botanisk känsla i ett helt rum.
89 kr

CRYSTAL CLEAR

Vaser i klassiska former

Med en glasvas ger du din blombukett den vackraste av fötter. En magisk drömbukett av konstgjorda snittblommor eller naturliga växter och en dekorativ vas är en oslagbar kombo. Grodan was here. Välkommen att utforska vårt breda sortiment av vaser i kristall- eller klarglas i klassiska former.

Dora Maar skål

Unik vas från Jonathan Adler.
Fyll vasen med dina favoritsnittblommor eller låt den stå precis som den är. En härlig skål från Jonathan Adler, inspirerad av Dora Maar som var Pablo Picassos älskarinna.
4 476 kr5 595 kr

Våra experter är online

Ställ dina frågor, be om tips & råd eller sortimentsguidning.

För frågor om din pågående order
kontakta vår support här.

Våra experter är online

false