ELEGANT TREES

Naturtrogna träd

Ge liv åt din uteplats med större konstväxter som ger en ombonad och välkomnande känsla. Konstväxterna från Newport är av hög kvalitet och har en frodig täthet mellan bladen vilket gör att de ser mycket naturtrogna ut. Våra konstträd är generösa i storleken och passar utmärkt både i vardagsrummet och ute på terassen.

Cycas palm

Utsökt konstpalm med äkta uttryck.
Den populära palmen Cycas är en populär växt att inreda med. Här har du exemplaret som aldrig kommer vissna, eftersom den är tillverkad av finaste konstmaterial.
1 799 kr

FOREVER FLORAL

Bevara växtens skönhet

Själva skötseln av konstväxter är ganska enkel och kräver varken kunskap eller gröna fingrar. För att bevara konstväxtens lyster och skönhet, använd en dammvippa, torka av med fuktig trasa eller ge den en lätt spraydusch emellanåt för att hålla den fin.

Banan konstväxt

Bananplanta med frodiga blad.
Bananplanta av finaste konstmaterial i kruka. Skapa en exotisk miljö på din uteplats med denna frodiga och härliga planta som för tankarna till djungeln.
3 199 kr

Amazon korg

Flätad korg i generös storlek.
Stilfull rund hög korg, med öppning upptill på 56 cm i diameter. Korgen, som passar utmärkt för altanen, finns även i en ljusare brun nyans.
1 759 kr

Areca Palm konstväxt

Areca Palm som alltid står alltid i blom.
Konstgjord palm i kruka gjord av högsta kvalité för att skapa en naturtrogen känsla. Ståtlig konstväxt som skapar botanisk känsla i ett helt rum.
1 999 kr

FLORAL FLOWER POT

Korgar för alla smaker

I vårt sortiment hittar du korgar i olika varianter, former och färger. Korgar av naturmaterial bidrar till en ombonad och varm känsla, vilket gör dem så populära. En korg är ett perfekt val om du vill gömma krukan på din växt eller om du är i behov av extra förvaring.

Våra experter är online

Ställ dina frågor, be om tips & råd eller sortimentsguidning.

För frågor om din pågående order
kontakta vår support här.

Våra experter är online

false