Populära sökningar

  Newport Collection

  ELEGANT TREES

  Naturtrogna träd

  Ge liv åt din uteplats med större konstväxter som ger en ombonad och välkomnande känsla. Konstväxterna från Newport är av hög kvalitet och har en frodig täthet mellan bladen vilket gör att de ser mycket naturtrogna ut. Våra konstträd är generösa i storleken och passar utmärkt både i vardagsrummet och i uterummet.

  FOREVER FLORAL

  Bevara växtens skönhet

  Själva skötseln av konstväxter är ganska enkel och kräver varken kunskap eller gröna fingrar. För att bevara konstväxtens lyster och skönhet, använd en dammvippa, torka av med fuktig trasa eller ge den en lätt spraydusch emellanåt för att hålla den fin.

  Banan konstväxt grön

  Banan konstväxt

  Bananplanta med frodiga blad.
  Bananplanta av finaste konstmaterial i kruka. Skapa en exotisk miljö på din uteplats med denna frodiga och härliga planta som för tankarna till djungeln.
  4 499 kr
  Amazon korg brun

  Amazon korg

  Flätad korg i generös storlek.
  Stilfull rund hög korg, med öppning upptill på 56 cm i diameter. Korgen, som passar utmärkt för altanen, finns även i en ljusare brun nyans.
  1 579 kr
  I lager för omgående leverans

  FLORAL FLOWER POT

  Korgar för alla smaker

  I vårt sortiment hittar du korgar i olika varianter, former och färger. Korgar av naturmaterial bidrar till en ombonad och varm känsla, vilket gör dem så populära. En korg är ett perfekt val om du vill gömma krukan på din växt eller om du är i behov av extra förvaring.

  Flower World - Träd